Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 11 юли 2014 г.

КАК ДА ОТСЛАБНЕМ С КРИСТАЛИ?-kak-da-otslabnem-s-kristali




Често получавам въпрос:
-  Могат ли кристалите да ни помогнат да отслабнем и как да ги използваме?

Като за начало , позволете ми само да визирам, че точно като с всички други методи и средства, за сваляне на телесна маса, не може да зависи само и единствено от кристалите. Те трябва да се използват като инструмент и подкрепа, за да помогнат на организма да активира своите „заспали“ процеси при обмяна на веществата.  Кристалният метод е подобен при правилно хранене и упражнения.  

И още нещо съществено, няма една панацея за всички хора. Схеми и рецепти са строго индивидуални, както самите ние – хората сме уникални сами по себе си.  В тази публикация само ще ви запозная с някои от минерали и кристали, които определено имат невероятен ефект за горене на мазнини, целулит,  нарушен метаболизъм и други.

Почти винаги в моите схеми  присъстват два високо енергийни камъка като Карнеол и Цитрин. В случай, че са от висок клас ААА, който предоставя ефективност за засилване на енергията, но имайте предвид, че също имат свойството да засилят апетита при някои хора.  Така че в индивидуалните ми  схеми включвам различни минерали и кристали, които гарантирано при правилна употреба свалят излишните килограми.
Като стъпка първа прилагам системата „Комбо“, която включва три камъка:
   - апатит    
    -слънчев камък
    -содалит

Апатитът потиска апетита и регулира метаболизма. Слънчевият камък стриктно „следи“ за правилното протичане на веществата при обмяната им в организмът.  Содалит  контролира целия процес чрез подобряване на вашата собствена клетъчна функция и помага да се регулира задържането на вода.

От самото  име - Апатит, човек би си помислил, че този кристал ще увеличи желанието за храна, но в действителност той прави точно обратното. Синият  апатит помага за потискане на апетита стига правилно да се поддържа здравословен план за хранене. Той ще  ви насърчава да се храните здравословно. Апатит  е изключителен минерал, който много добре ще мотивира загубата на тегло по време дори на пътуване.  Бъдете много внимателни при покупка на Апатит, тъй като често се срещат такива със силно изразена радиация!

Имах много тежък случай с реципиент, дама със свръх наднормено тегло – 123 кг. След като й изготвих схема от минерали и кристали, начин на хранене и упражнения се наложи да интегрирам още един минерал – Иолит. Ефектът бе повече от поразителен!  С прилагането на Иолит към останалите 5 камъка се освободиха мастни натрупвания в тялото и също така се извърши детоксикация на черния дроб.

При прилагането на определени кристали  се завишава  приема на плодове и зеленчуци, така че, в резултат на което се увеличава консумацията на фибри. Това понякога може да доведе до чувства на дискомфорт , но след дни стихва и храносмилателната система свиква.

Минерали и кристали  могат да ви помогнат да отслабнете и други начини. Като например във вид стрити прахове в подложките на обувките . Контрол на апетита чрез обеци с определени минерали и кристали. Гривни, колиета и други бижута.

В случай, че желаете да свалите излишни килограми от теглото си можете спокойно да се обърнете към мен за изготвяне на индивидуална схема.
Ето и моите координати:
0897 339585
0887 392139
0878 690946
Както и във Фейсбук

Поздрави!

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи